علل دست درد
آرتروز وقتی اتفاق می افتد که غضروف در مفاصل دچار آسیب می شود و باعث تورم، درد و سفتی مفاصل می شود. شایع ترین مکان هایی که در دست به آرتروز مبتلا می شوند مفاصل بین انگشتان دست و ناحیهی اتصال انگشت شست به مچ دست می باشند.
درمان با فیزیوتراپی و داروهای ضد التهابی ممکن است علائم را کاهش دهد.
بیماری سلول هایی باعث تخریب مفصل و غضروف استخوان می شود که با فیزیوتراپی و داروهای ضد التهابی قابل کنترل است.
سندروم تونل کارپ (گیرافتادگی عصب در مچ دست)
عصب مدین از کانال کارپ در مچ دست عبور می کند و در صورت التهاب، فشار بر روی عصب و عوارضی مانند بی حسی و ضعف در عضلات دست ایجاد می شود. مراجعه به فیزیوتراپیست یا پزشک برای درمان و استفاده از روش هایی مانند فیزیوتراپی و تمرینات اختصاصی توصیه می شود.
التهاب و درد در انگشت شست و مچ دست ممکن است در نتیجه فعالیت های مکرر مچ دست باشد. این مشکل با فیزیوتراپی، داروهای ضد التهابی، استفاده از مچ بند و در برخی موارد جراحی قابل درمان است.
تاندون ها که عضلات دست را به استخوان متصل می کنند، ممکن است با فرسودگی و التهاب مواجه شوند و باعث درد در دست و انگشتان شوند. درمان های اصلی شامل سرما درمانی، گرما درمانی، استفاده از اسپیلنت، داروهای ضدالتهابی و فیزیوتراپی است.
برجستگی پر شده با مایع در قسمت قدام یا خلف مچ دست یا انگشتان، با اندازه و درمان های مختلف قابل درمان است، اما در موارد جدی ممکن است نیاز به جراحی یا تخلیه کیست با سوزن داشته باشد.
شکستگی یا ترک در استخوان دست ممکن است به دنبال افتادن روی دست یا شیء اتفاق بیفتد. درمان این مشکل ممکن است شامل استفاده از گچ یا اسپیلنت و فیزیوتراپی باشد.
تجمع اسید اوریک در انگشت شست پا و دست باعث درد و تورم می شود. استراحت، مصرف دارو، تغییرات در بصرنامه غذایی و ورزش می تواند در کنترل حملات این بیماری مفید باشد.
گره یا التهاب در تاندون مسئول حرکت انگشتان دست میتواند باعث درد، تورم، گیرافتگی و مشکلات حرکتی شود که از طریق فیزیوتراپی، داروهای ضد التهابی و اسپیلنت قابل درمان است و در موارد شدید ممکن است نیاز به جراحی داشته باشد.
اسپرین
لیگامان ها (بافت هایی که استخوان ها را بهم متصل می کنند) ممکن است پاره شوند. این اتفاق اغلب هنگامی می افتد که برای ممانعت از افتادن روی زمین دستان خود را حائل می کنید. غالبا مفصل انگشتان شست یا میانی شما مبتلا می شود. اگر در استفاده از دست دچار مشکل شدید و یا درد شما چندین روز ادامه یافت، به فیزیوتراپی مراجعه کنید، در غیر این صورت با بی حرکتی، سرما درمانی، بالا نگه داشتن عضو می توانید علائم خود را کنترل کنید
استرین
زمانی اتفاق می افتد که عضله یا تاندون شما دچار پارگی شود. به خصوص در عضلاتی که شاهد را به استخوان های انگشتان متصل میکنند.
این پارگی یا به صورت ناگهانی در زمان افتادن بر روی زمین اتفاق می افتد یا به آهستگی در طی زمان به دنبال انجام فعالیت هایی مثل تایپ کردن یا بلند کردن اجسام.
بی حرکتی، سرمادرمانی، بالا نگه داشتن عضو و در موارد حاد مراجعه به پزشک جز راه حل های درمانی نی باشند
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت دکتر راستگو مراجعه فرمایید.